Getuigen gezocht van woningoverval

zaterdag 13 december 2014

Westwoud - Vrijdagavond rond 20.15 uur vond op het Wijzenddijkje een woningoverval plaats. Direct na de melding heeft de politie een uitgebreid onderzoek ingesteld. Twee onbekende daders overvielen rond 20.30 uur de woning en mishandelden hierbij de 63-jarige bewoner met een paaltje.

De onbekenden hebben de woning doorzocht en hebben vermoedelijk eengeldbedrag buitgemaakt. Het slachtoffer heeft vervolgens zelf de politie gebeld.Beide daders waren mannen met een fors postuur. Na de overval is eenBurgernetactie gestart en de omgeving is doorzocht. De bewoner is vrijdagavondmet onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van deze daders?Heeft u iets verdachts gezien vrijdagavond 12 december in de omgeving vanWestwoud? De daders zijn wellicht over de spoorlijn gevlucht richtingOosterblokker via de omgeving Pennekamplaan, heeft u hier verdachte personengezien rond genoemd tijdstip? Laat het dan weten aan de politie via: 0900-8844.Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr:0800-7000.

2014255288

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hem | 112 alarmeringen Hem | Goedkoop Tanken in Hem | Supermarkten in Hem | Weerbericht Hem