Verdachte van overval aangehouden

dinsdag 8 oktober 2013

Zwaag - Een 36-jarige man is rond 17.00 uur in zijn woning aan de Boterbloem overvallen door een voor hem onbekende man. De man stond plotseling in zijn woning en bedreigde hem.

Het slachtoffer werd gedwongen zijn geld af te geven. De politie steldedirect een onderzoek in. Een 20-jarige man uit Mijdrecht is in Hoorn aangehoudenop verdenking van het plegen van de overval. In de woning in Zwaag waar deze manis aangehouden vond de politie ook vuurwapens en spullen die mogelijk vandiefstal afkomstig zijn. De vuurwapens en de mogelijk gestolen spullen zijn inbeslag genomen. De twee personen die in de woning wonen zijn aangehouden opverdenking van vuurwapenbezit. Het gaat om 41-jarige man en een 42-jarige vrouw.Het onderzoek wordt voortgezet.

Het Overvallenteam van politie Noord-Holland houdt zich bezig met hetoplossen van overvallen die in Noord-Holland plaatsvinden. Zoals ook in ditgeval met succes. Overvallen hebben een grote en bedreigende impact voorslachtoffers en vaak ook voor getuigen; daarom is politie en justitie er allesaan gelegen om de daders op te sporen.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hem | 112 alarmeringen Hem | Goedkoop Tanken in Hem | Supermarkten in Hem | Weerbericht Hem